Skip to content Skip to footer

MODEL “2” – piklerov trokut i piklerov luk

MODEL “2” – piklerov trokut i piklerov luk

160,00  (1.205,52 kn) 340,00  (2.561,73 kn) uključ. PDV

Okvir piklerovog trokuta i piklerovog luka MODEL “2” izrađen je od borovine i obojan bojom prikladnom za zaštitu dječjih igračaka. Svaki piklerov trokut ili piklerov luk dolazi s daskom za spuštanje, koja također ima ručke za penjanje s jedne strane. Piklerov trokut MODEL “2” može se lako sklopiti. I trokut i luk prikladni su za djecu od šest mjeseci starosti. U početku služi kao oslonac pri stajanju, zatim kao penjalica i mnoge druge aktivnosti koje samo dječja mašta može sadržati. Možete ih naručiti pojedinačno ili u kompletu.

Obriši

Opis

Okvir piklerovog trokuta i piklerovog luka MODEL “2” izrađen je od borovine i obojan bojom prikladnom za zaštitu dječjih igračaka. Svaki piklerov trokut ili piklerov luk MODEL “2” dolazi s daskom za spuštanje, koja također ima ručke za penjanje s jedne strane. Piklerov trokut može se lako sklopiti. I trokut i luk prikladni su za djecu od šest mjeseci starosti. U početku služi kao oslonac pri stajanju, zatim kao penjalica i mnoge druge aktivnosti koje samo dječja mašta može sadržati.

Dimenzije daske: 430×1120 mm.

Certifikati: EN71-1, 71-2, 71-8.

 

Dimenzije “TROKUTA”

/

ViSina
600 mm

/

Širina
860 mm

/

DUŽINA
760 mm
Dimenzije “LUKA”

/

ViSina
440 mm

/

Širina
820 mm

/

DUŽINA
880 mm

Montaža:

Održavanje:

  • Ako je potrebno, obrišite vlažnom krpom.
  • Korištenje agresivnih sredstava za čišćenje nije dopušteno i može uzrokovati ozljede proizvoda.

Rok isporuke:

  • Ako je proizvod na zalihi, onda je vrijeme isporuke 3 – 5 radnih dana.
  • Ako proizvod nije na zalihi, onda je vrijeme isporuke od 20 – 25 radnih dana ili prema dogovoru. Za više informacija nas kontaktirajte.

/

TežINa PROIZVODA
– kg

/

MaksimalnO OPTEREĆENJE
30kg
Preporuča se da se ispod trokuta postavi mekana i ravna površina zbog mogućnosti pada s igračke. U blizini igračke, odnosno najmanje dva metra, ne smiju biti nikakvi proizvodi kako bi se izbjegla mogućnost ozljeda u slučaju pada. Ne postavljajte trokut blizu opasnih predmeta (ograda, stepenica, namještaja itd.). Prilikom korištenja uvijek mora biti prisutna odrasla osoba!

Dodatne informacije

Težina 10 kg
Dimenzije 115 × 44 × 17 cm
Kombinacija-pikler-lok

LUK+DASKA, PIKLEROV TROKUT+DASKA, PIKLEROV TROKUT+LUK+DASKA

Boja trokuta i/ili luka

Natur palice i natur stranice, Palice u boji i natur stranice, Pastelne palice i natur stranice