Skip to content Skip to footer

Hvataljke za penjanje

Hvataljke za penjanje

79,00  (595,23 kn) 89,00  (670,57 kn) uključ. PDV

Penjanje je izvrsna aktivnost za sve uzraste, a posebno za djecu i tinejdžere. Djeci ćete omogućiti aktivnost u kojoj će steći snagu, izdržljivost, ravnotežu i samopouzdanje. Prilikom izrade zida za penjanje upotrijebite svoju maštu i stvorite zid koji će vama i vašoj djeci biti najveći izazov. Hvataljke za penjanje možete pričvrstiti na bilo koju potpornu pvršinu, kao što su dječja igrališta, betonskih zidova, . . . Možete koristiti različite boje i modele hvataljk za penjanje i stvoriti jedinstveni zid za penjanje.

Obriši

Opis

Hvataljke za penjanje su izrađene od posebnog kompozitnog materijala na bazi PU. Zahvaljujući tome, izuzetno su otporni na oštećenja. Na raspolaganju su vam različiti modeli koji se međusobno razlikuju po veličini, vrsti, namjeni i težini. Sve hvataljke za penjanje imaju ergonomski dizajn koji ne uzrokuje nepotrebno opterećenje prstiju i zglobova. Hvataljke su zanimljive i pune mogućnosti koje će potaknuti maštu kako mladih tako i malo starijih penjača. Pakiranje sadrži 10 penjačkih hvataljki različitih oblika u odabranoj boji i odgovarajući broj vijaka za jednostavno i sigurno ugradnju. Dostupne boje paketa: bijela, žuta, siva, roza, ljubičasta, narančasta i zelena. Prikladni su za unutarnju i vanjsku upotrebu. Svaka oštećena penjačka hvataljka mora se odmah zamijeniti, jer nije prikladna za upotrebu.

Montaža:

  • Isporučeni so vijci za pričvršćivanje hvataljka za penjanje.

Održavanje:

  • Svaka oštećena penjačka hvataljka mora se odmah zamijeniti, jer nije prikladna za upotrebu.

Rok isporuke:

  • Ako je proizvod na zalihi, onda je vrijeme isporuke 3 – 5 radnih dana.
  • Ako proizvod nije na zalihi, onda je vrijeme isporuke od 20 – 25 radnih dana ili prema dogovoru. Za više informacija nas kontaktirajte.

Dodatne informacije

Tip hvataljki

Odyssey jugs, ZOO mix

Boja hvataljki

Različite boje, Bijela, Plava, Naranča, Roza, Žuta, Siva, Ljubičasta, Zelena